Ciuperci umplute,invelite in piept de pui

de ela in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2010 | 5311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci proaspete,
  • 8 felii piept de pui,mai mari,
  • 200 gr muschi file afumat,felii
  • 1ardei capia rosu,
  • 50 gr cascaval ras,
  • sare,piper,
  • 3 linguri smantana
  • 8 fire ceapa verde pt legat
  • 1fir ceapa verde,
  • ,patrunjel,
  • unt
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute,invelite in piept de pui:

Spalam ciupercile cu apa fierbinte,apoi le curatam.Taiem piciorusele ciupercilor si lasam palarioarele sa se scurga.Taiem ardeiul bucati mai mici si firul de ceapa si le punem in robot la tocat.Punem intr-o craticioara cu putin ulei si calim cateva clipe.Muschiul file ramas,impreuna  cu piciorusele ciupercilor le punem in robot si le tocam bine.Compozitia o punem peste cea din craticioara si lasam pe foc 15minute,amestecand din cand in cand.Adaugam jumatate din cascavalul ras si smantana,sare si piper,putin usturoi tocat si putin patrunjel tocat si mai lasam 5minute.Cu aceasta compozitie umplem ciupercile.

Batem bine feliile de piept de pui si le saram si le piperam pe ambele parti.Pe fiecare felie de carne punem cate o ciuperca umpluta si impachetam ciuperca,apoi prindem cu un fir de ceapa verde(doar partea verde) si cu o scobitoare.

Ungem un vas termorezistent cu unt si punem ciupercile umplute iar printre ele punem cateva cubulete de unt.Dam la cuptorul preincalzit,lasam 45minute,scoatem si presaram restul de cascaval si mai punem la cuptor 15minute,pana se rumeneste frumos cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute,invelite in piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (18)

ela 1

15.11.2010, 01:22

Robert....de ce sa imi fie rusine?????

BarbatLaCratita 1

16.11.2010, 01:36

Pentru ca m-ai facut sa poftesc

cec 1

12.12.2010, 18:50

vorba fetei mai mari: wow

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute